PickJobs

За нас

author
Запознајте ја нашата филозофија, цели и улога на пазарот.

PickJobs d.o.o. е компанија основана на крајот на 2020 година, која преку иновативна платформа за вработување ги поврзува работодавците и работопримците во Република Хрватска, но и земјите како: Германија, Швајцарија, Австрија, Босна и Херцеговина, Србија, Црна Гора, Северна Македонија, Украина, Албанија и Косово.

На пазарот сме од крајот на 2020 година со цел да го подобриме и унапредиме процесот на вработување. Со заедничка соработка и единствени клучни фактори како што се глобалното поврзување и мобилните апликации, сакаме да дадеме вреден придонес како можност за раст и развој на индивидуата. Ние работиме секој ден за да ја подобриме платформата и следејќи го пазарот се стремиме да ја зголемиме платформата со нови функции и корисна содржина.

Ние прифаќаме разлики и токму поради оваа причина започнуваме да го менуваме процесот на вработување со иновативни, различни услуги. Со текот на времето, бројот на приватни и деловни корисници ќе расте сè повеќе и ние ќе ја прилагодуваме понудата на нашите клиенти на дневна основа.

Не случајно „100% бизнис“ е лајтмотив на нашата платформа и на самиот бизнис. „100% бизнис“ е опис што најдобро би ја опишал нашата визија, филозофија и нас самите. Опишува што сме, кон што се стремиме и што нудиме на пазарот.

Извор на слика: Freepik

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.