Огласи

PJ Banner

PJ Banner

Единствената врска што ви е потребна за да станете најдобриот и најбараниот работодавец е PickJobs.

За нас

За нас

Запознајте ја нашата филозофија, цели и улога на пазарот.

Кариера

Кариера

Станете дел од нашиот тим и постигнете успех во креативно, иновативно, мотивирачко опкружување.

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.