• Gjeni një punonjës për një kafe në ditë!

  Zbuloni talentet më shpejt dhe më lehtë

  Prezantimi i një modeli krejt të ri abonimi ku gjetja e punonjësit tuaj të ardhshëm nuk kushton më shumë se një filxhan kafe në ditë. Me këtë qasje inovative, ju do të ndërtoni ekipin tuaj më shpejt dhe do të zbuloni talentin në mënyrën më të lehtë të mundshme.

  Regjistrohuni tani!
 • Gjeni një student ose punë të rregullt

  Karriera juaj në majë të gishtave

  Pavarësisht nëse jeni një i sapodiplomuar në kërkim të punës së ëndrrave tuaja ose një student që kërkon punë me kohë të pjesshme për të mbështetur studimet tuaja, ne ju kemi mbuluar. Gjeni një punë sot dhe hapni rrugën tuaj për një të ardhme më të ndritshme.

  Regjistrohuni tani!
 • PickJobs - 100% punë

  Çelësi për një karrierë të suksesshme

  A po kërkoni një vend pune apo po kërkoni punonjës të rinj? A po eksploroni mundësitë? Krijoni profilin tuaj, kontrolloni përmbajtjen e tij dhe bëhuni konkurrues në arritjen e qëllimeve tuaja.

  Regjistrohuni tani!

Punë të zgjedhura

Punë studentore

Punët më të njohura

PickJobs Blog

Lajmet e fundit

Rëndësia e aftësive të komunikimit

Rëndësia e aftësive të komunikimit

Zotërimi i aftësive të forta të komunikimit do t'ju ndihmojë në çdo fazë të jetës tuaj, dhe kështu vepron edhe vendi i p...

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.