Правен совет

Дозвола за работа во Хрватска

Дозвола за работа во Хрватска

Странците во Република Хрватска кои бараат работа можат да работат врз основа на издадена дозвола за престој и работа ил...

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.