Вести за лицата кои бараат работа

Пополнете го вашиот профил!

Пополнете го вашиот профил!

Ви треба работа итно? Дали барате соодветна работна сила? Немате време да чекате? Ние нудиме едноставно решение! Детално...

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.