PickJobs

Маркетинг

Маркетинг

Без разлика дали сакате дополнително да го истакнете имиџот на вашата компанија, да ја истакнете вашата реклама или да ј...

Кариера

Кариера

Станете дел од нашиот тим и постигнете успех во креативно, иновативно, мотивирачко опкружување.

За нас

За нас

Запознајте ја нашата филозофија, цели и улога на пазарот.

PJ Banner

PJ Banner

Единствената врска што ви е потребна за да станете најдобриот и најбараниот работодавец е PickJobs.

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.