PickJobs

PJ Banner

author
Единствената врска што ви е потребна за да станете најдобриот и најбараниот работодавец е PickJobs.

За да се истакнувате во мноштвото на други огласи во секое време, поставете го вашиот бизнис на места секогаш видливи за работопримците. Со сите иновативни опции, ние нудиме можност за најдобро позиционирање на компанијата на платформата.

Претставете се на илјадници потенцијални работопримци од 11 земји со огласување на PJ Banner. Co PJ Banner зголемете го бројот на прегледи, кликови и најавувања на вашите огласи, бројот на посети на вашиот профил и следбеници. Со цел да заштедиме време и да направиме голем чекор во процесот на вработување со сите иновативни опции, ние ја дизајниравме оваа опција така што вашата компанија ги зазема сите најдобри позиции на платформата видливи за работопримците.

Вие сами ги избирате позициите каде што сакате да се истакнете co PJ Banner и ние ви ја исполнуваме секоја ваша желба. Бидете секогаш први!

 

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.