PickJobs - 100% punë

A po kërkoni një vend pune apo po kërkoni punonjës të rinj? A po eksploroni mundësitë? Krijoni profilin tuaj, kontrolloni përmbajtjen e tij dhe bëhuni konkurrues në arritjen e qëllimeve tuaja.

Regjistrohuni tani!

Punë të zgjedhura

Punët më të njohura

PickJobs Blog

Lajmet e fundit

Rëndësia e aftësive të komunikimit

Rëndësia e aftësive të komunikimit

Zotërimi i aftësive të forta të komunikimit do t'ju ndihmojë në çdo fazë të jetës tuaj, dhe kështu vepron edhe vendi i p...

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.