Вести за работодавците

PJ Огласување

PJ Огласување

Со единствената опција за највисок квалитет на огласување. Со Премиум огласи, истакнете се на социјалните мрежи како Феј...

PJ Invite

PJ Invite

Со нашата опција PJ Invite, станете пребирливи. Ова е опција со која ќе остварите неограничен број апликации и со тоа ќе...

Бесплатни кредити

Бесплатни кредити

Испробајте ги иновативните опциии и платформата што ги поместува границите во дури 11 земји.

PJ Select

PJ Select

PJ Select е опција развиена директно за работодавците за да го олесни изборот на пријавени кандидати.

PJ Match

PJ Match

Со пополнување на деловен или приватен профил, можете да го пронајдете идеалниот кандидат за работа или работа од соништ...

PJ QuickTest

PJ QuickTest

Уморни сте од долгите интервјуа за работа? Дали губите премногу време во разговор со луѓе кои не се соодветни за работат...

PJ Boost

PJ Boost

Ние ви нудиме можност да ги надминете своите граници. Со оваа опција имате можност да блеснете на врвот. PJ Boost е уште...

Разговор

Разговор

Со цел да воспоставите што поедноставна комуникација помеѓу корисникот и работодавецот, пробајте ја опцијата Chat.

PJ  Бонус

PJ Бонус

Осмелете се да посакате повеќе! Со секое купување над 2000 PJ кредити, ние ви даваме уште повеќе кредити.

Земи PJ Gift!

Земи PJ Gift!

Дали сакате да подарувате? Имаме вистинско изненадување за вас!

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.