Ценовник

Основен оглас
Почнувајќи од 69 PJ кредити
 • Неограничени CV-а
 • Детална статистика
 • Фолдери
 • PJ Match
 • PJ Boost
 • Стандардна фотографија
 • PJ Select
 • Премиум фотографија
 • Истакнато на newsfeed
 • Истакнување на Главната страница
 • PJ QuickTest
 • Можност за споделување на социјалните мрежи
 • HTML дизајн на огласи
Објави оглас
Напреден оглас
Почнувајќи од 199 PJ кредити
 • Неограничени CV-а
 • Детална статистика
 • Фолдери
 • PJ Match
 • PJ Boost
 • Стандардна фотографија
 • PJ Select
 • Премиум фотографија
 • Истакнато на newsfeed
 • Истакнување на Главната страница
 • PJ QuickTest
 • Можност за споделување на социјалните мрежи
 • HTML дизајн на огласи
Објави оглас
Премиум оглас
Почнувајќи од 399 PJ кредити
 • Неограничени CV-а
 • Детална статистика
 • Фолдери
 • PJ Match
 • PJ Boost
 • Стандардна фотографија
 • PJ Select
 • Премиум фотографија
 • Истакнато на newsfeed
 • Истакнување на Главната страница
 • PJ QuickTest
 • Можност за споделување на социјалните мрежи
 • HTML дизајн на огласи
Објави оглас

Ukoliko imate potrebe za većim brojem oglasa, ili Vas zanimaju paketi oglašavanja na PickJobs platformi, slobodno nas kontaktirajte na sales@pick.jobs ili putem kontakt obrasca.

Ценовник за објавување огласи

Времетраење / Тип на реклама Основен оглас Напреден оглас Премиум оглас
15 денови 69 PJ кредити 199 PJ кредити 399 PJ кредити
30 денови 99 PJ кредити 299 PJ кредити 499 PJ кредити
60 денови 159 PJ кредити 499 PJ кредити 799 PJ кредити

Дополнителни услуги

Тип на услуга Цена
HTML дизајн 79 PJ кредити
Насловна страна 39 PJ кредити

PJ Boost

Тип на услуга Цена
Основен оглас 1,00 PJ кредити
Напреден оглас 2,00 PJ кредити
Премиум оглас 3,00 PJ кредити

* Сите цени се прикажани во PJ кредити. 1 PJ кредит = 1 евра

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.