Слаткар

Бр. на огласи: 168877268
Остатокот

Слаткар

Valamar Riviera d.d.
Лабін, Хрватска
Опис на работното место
Придобивки
  • Флексибилно работно време
  • Мобилен телефон
Образование Средно образование
Место на работа
Лабін, Истарска жупанија, Хрватска

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
PickJobs d.o.o. nije odgovoran za eventualnu netočnost podataka u oglasu.


Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.