ЗАВАРУВАЧ ЗА ПЕРИКИ на долгорочна позиција, не е потребно познавање на германски јазик

Бр. на огласи: 201467718
Полно работно време

ЗАВАРУВАЧ ЗА ПЕРИКИ на долгорочна позиција, не е потребно познавање на германски јазик

Hogo d.o.o.
Haag am Hausruck, Австрија
Опис на работното место

За глобален производител на уреди и системи за индустрија и трговија, HOGO бара 3 TIG WELDERS за долгорочна позиција


Местото на работа е Haag am Hausruck


УСЛОВИ:

ЕУ државјанство или работна дозвола за Австрија

Завршена обука

Сопствено за доаѓање од сместување до работа


ПОНУДА:

ЗАварувач со перика

Бруто саатница 16,65 € + нето дневна цена 26,40 € + бесплатно сместување. Приближна нето плата е 2.500 евра

13-та и 14-та плата (празник и Божиќ)

Организирана заштитна облека и обувки

Помош при завршување на сите формалности

Лице за контакт и поддршка на хрватски


Испратете го вашето CV на германски јазик, аплицирајте и јавете се ДЕНЕС!

g.franolic@hogo.cc

+385 99 712 7050

Придобивки
  • Сместување
  • Неработни викенди
Возачка дозвола B
Место на работа
Haag am Hausruck, Горна Австрија, Австрија
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.