Lajmet

Dërgoni punëdhënësin

Dërgoni punëdhënësin

Dëshironi që 100% të punoni? Gjetja e një pune të përsosur nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Plotësoni profilin tuaj!

Plotësoni profilin tuaj!

Keni nevojë për një punë urgjentisht ? A po kërkoni një fuqi punëtore adekuate ? Nuk keni kohë për të pritur ? Ne ofrojm...

PJ Select

PJ Select

PJ Select është një opsion i zhvilluar direkt për punëdhënësit për të lehtësuar zgjedhjen e kandidatëve të regjistruar.

PJ QuickTest

PJ QuickTest

Të lodhur nga intervistat e gjata për punë ? A po humbni shumë kohë duke biseduar me njerëz që nuk janë adekuat për punë...

Reklamimi PJ

Reklamimi PJ

Me një mundësi unike për reklamimin me cilësinë më të lartë. Me reklamat Premium, bëni dallimin në rrjetet sociale si Fa...

PJ Match

PJ Match

Duke plotësuar një profil biznesi ose privat, ju mund të gjeni kandidatin ideal për një punë ose një punë që keni ëndërr...

PJ Invite

PJ Invite

Me opsionin tonë PJ Invite, bëhuni zgjedhës. Ky është një opsion me të cilin ju bëni një numër të pakufizuar aplikimesh...

Merrni PJ Gift!

Merrni PJ Gift!

A ju pëlqen të dhuroni ? Ne kemi një surprizë të vërtetë për ju!

PJ Boost

PJ Boost

Ne ju ofrojmë mundësinë për të dalë pertej mundesive tuaja. Me këtë opsion ju keni mundësinë të shkëlqeni në krye. PJ Bo...

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.