Press

BEKIM JASHARI: TË GJITHA PARITË POLITIKE JANË I NJËJTI “BRUMË”

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, deklaroi të enjten se të gjitha partitë politike janë të njëjta. Sipas tij, gjitha subjektet politike kanë pasur mundësi që të bëjnë diçka për vendin. “Të gjitha e kanë pasur mundësinë të bëjnë diçka për vendin… Të gjitha janë i njëjti brumë”, tha ai në “Debat Plus”. Bekim Jashari pas intervistës së tij ka ngjallur reagime të shumta, sidomos për deklaratat për kryetarin e degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Skenderaj, Sami Lashtakun. /Insajderi.com


Burimi: INSAJDERI

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.