Fakte interesante

Pse të punosh jashtë vendit?

Pse të punosh jashtë vendit?

Përvoja e punës jashtë vendit është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zhvilluar gjuhë, komunikim dhe aftësi të tjera të p...

Si të shkruani një letër motivuese

Si të shkruani një letër motivuese

Mos e nënvlerësoni vlerën e letrës së mbuluar që ju dërgoni me rinumërën tuaj. Jo çdo punëdhënës do të kërkojë të njëjtë...

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.