Lajmet

PJ Invite

PJ Invite

Me opsionin tonë PJ Invite, bëhuni zgjedhës. Ky është një opsion me të cilin ju bëni një numër të pakufizuar aplikimesh...

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.