Lajme për punë kërkuesit

Plotësoni profilin tuaj!

Plotësoni profilin tuaj!

Keni nevojë për një punë urgjentisht ? A po kërkoni një fuqi punëtore adekuate ? Nuk keni kohë për të pritur ? Ne ofrojm...

Dërgoni punëdhënësin

Dërgoni punëdhënësin

Dëshironi që 100% të punoni? Gjetja e një pune të përsosur nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Krijimi falas i një rezyme

Krijimi falas i një rezyme

Pëpilimi i një jetëshkrimi ësht punë hapi i parë drejt gjetjes së një pune. Rezymeja juaj duhet të jetë aq unike dhe or...

Llogaritësi i pagës PJ

Llogaritësi i pagës PJ

Pavarësisht nëse jeni punëdhënës apo punëmarrës, ky llogaritës është një pajisje që ndihmon në orientimin në lidhje me p...

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.