PickJobs

Na kontaktoni

author
Ekuipi ynë zgjidh të gjitha problemet tuaja.

Ne jemi në dispozicionin tuaj për kërkesat tuaja dhe punojmë çdo ditë në përmirësimet e platformës dhe shërbimit tonë.

Përdorni formularin më poshtë, na kontaktoni dhe parashtroni pyetjet tuaja që dëshironi. Ne përpiqemi t'i përgjigjemi pyetjeve tuaja sa më shpejt të jetë e mundur.

Kako bi maksimalno uštedjeli vaše vrijeme pogledajte naš FAQ (često postavljena pitanja) i možda pronađete odgovore na aktualna pitanja i nedoumice.

Kontaktoni shitjet me email: sales@pick.jobs

Kontaktoni departamentin e marketingut me email: marketing@pick.jobs

Për të gjitha informacionet e tjera, posta e kontaktit është: info@pick.jobs

Burimi i figurës: Freepik

Kontaktoni me ne

Na dërgoni një mesazh dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

600 characters remaining


Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.