Lajme për punë kërkuesit

Llogaritësi i pagës PJ

author
Pavarësisht nëse jeni punëdhënës apo punëmarrës, ky llogaritës është një pajisje që ndihmon në orientimin në lidhje me përcaktimin, krijimin ose informimin për pagën.

Llogaritësi i pagave në platformën PJ llogarit pagën tuaj në një mënyrë të shpejtë, të thjeshtë dhe më të saktë në shumën bruto ose neto sipas rregulloreve të Republikës së Kroacisë.
Parametrat si mosha juaj (nën 30 vjeç), zbritja personale, kontributet, zbritje për fëmijë, paaftësia ose anëtarët e familjes në varësi janë të përfshira në ekuacion për të arritur një rezultat krejtësisht të saktë.
Ju gjithashtu mund të shkarkoni një printim të hollësishëm të rezultateve në formatin PDF sipas nevojës.
Kur e krijuam atë, ne u përqendruam në saktësinë e rezultateve në mënyrë që të mos na duhej të llogarisnim manualisht ose të kërkonim informacione të tjera nga burime të ndryshme, gjë që kërkon shumë kohë dhe përqendrim.
Për përdorim edhe më të lehtë dhe më të thjeshtë, llogaritësi është gjithashtu i disponueshëm dhe në version celular.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.