Lajme për punë kërkuesit

Krijimi falas i një rezyme

author
Pëpilimi i një jetëshkrimi ësht punë hapi i parë drejt gjetjes së një pune. Rezymeja juaj duhet të jetë aq unike dhe origjinale sa ju.

Ju kurrë nuk mund ta dini se çfarë ju pret, por me një profil të PJ gjithmonë jini të përgatitur. Një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të mbajtur rezymenë tuaj gjithmonë pranë.

Ne dimë të kursejmë kohë!

Për të thjeshtuar procesin e shkrimit të një rezyme ose thjesht plotësimin e saj, duhet të keni një profil PJ që krijon automatikisht një rezyme me një klikim.
Sa herë e keni gjetur veten në një situatë ku nuk keni një rezyme të përfunduar ose nuk e keni azhurnuar atë ? Vetë mendimi për krijimin ose ndryshimin e një rezyme tingëllon i komplikuar.

Në mënyrë që të tregoni sa më mirë virtytet dhe pikat tuaja kryesore për punën që ju nevojitet, duhet të plotësoni rezymen tuaj në mënyrë korrekte. Me ndihmën e profilit tuaj PJ, nëse është e nevojshme, ju mund të plotësoni të dhëna të tjera në mënyrë të pavarur dhe të redaktoni një dokument ekzistues në mënyrë të pakufizuar që ai të jetë i plotë në çdo kohë.

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.