Lajme për punë kërkuesit

20,000 të rinj të përfshirë në udhëtimet falas t’i kalojnë brenda BE-së

author
EU Discover u mundëson të rinjve të eksplorojnë Evropën.

(BRUKSEL) - Rreth 20,000 18-vjeçarë marrin një kalim në raundin e katërt dhe të fundit të EU Discover, një mundësi për të eksploruar Evropën që ka tërhequr rreth 75,000 hyrje nga e gjithë Evropa.
Këta të rinj evropianë, të zgjedhur në bazë të kritereve të përcaktuara të alokimit dhe kuotave specifike të Shteteve Anëtare, mund të udhëtojnë midis 1 prillit dhe 31 tetorit 2020 për deri në 30 ditë.
Përveç hekurudhave, do të ofrohen mënyra alternative të transportit, autobusë, tragete ose aeroplan për të siguruar qasje në të gjitha kontinentet.
Të rinjtë kanë mundësinë të bëhen ambasadorë të DiscoverEU dhe të raportojnë mbi përvojat e tyre përmes mediave sociale, një kanal përmes të cilit një numër i madh i njerëzve mund të ndjekin përvojat e tyre.

"Udhëtimi nëpër Evropë dhe takimi i të rinjve nga vendet e tjera forcon mirëkuptimin ndërkulturor, përmirëson aftësitë gjuhësore dhe rrit vetëbesimin," tha Komisioneri i Arsimit, Mariya Gabriel. të mësuarit "

Kandidatët dhe aplikimet

Discover EU është e hapur ekskluzivisht për të rinjtë që do të mbushin moshën 18 vjeçe deri me date në 30 qershor 2020. Kjo do të thotë që të rinjtë e lindur midis 1 korrikut 2001 dhe 30 qershor 2002 janë përfshirë.
Aplikimet duhet të dorëzohen përmes Portalit Rinor Evropian gjatë periudhës së aplikimit, e cila zgjat nga e enjtja, 1me date 2 mars 2020, ora 12:00 mesditë deri të enjten, me date 26 mars 2020, ora 12:00 sipas kohës evropiane.
Nxitoni dhe regjistrohuni nëse nuk keni tashmë dhe lexoni të gjitha detajet në faqen e tyre zyrtare : EU Discover

Burimi i figurës: Unsplash

udhëtonkulturëavantazhkandidatëtaplikacionBashkimi Europian

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.