Lajme për punë kërkuesit

Plotësoni profilin tuaj!

author
Keni nevojë për një punë urgjentisht ? A po kërkoni një fuqi punëtore adekuate ? Nuk keni kohë për të pritur ? Ne ofrojmë një zgjidhje të thjeshtë ! Plotësoni profilin tuaj në detaje me pak kohë dhe përpjekje.

Gjithçka mbahet mend, gjithçka kthehet.

Pra, me ne, duke plotësuar profilin, realizoni maksimalen në PJ Match, që do të thotë se keni mundësinë të gjeni shpejt kandidatin ideal ose punën që keni ëndërruar.
Duke plotësuar profilin ju keni mundësinë të prezantoni veten ose kompaninë në shkëlqimin e duhur. Gjëja më e rëndësishme është që informacioni dhe të dhënat që futni të jenë sa më të sakta që të jetë e mundur në mënyrë që sistemi të lidhë automatikisht ato që ju po kërkoni.
Me këtë opsion ne ju japim një "shtytje pas shpine", kështu që redaktoni profilin tuaj në detaje dhe merrni çështjet në duart tuaja.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.