Shpalljet

PJ Banner

PJ Banner

E vetmja lidhje që ju nevojitet për t'u bërë punëdhënësi më i mirë dhe më i kërkuar është PickJobs.

Për ne

Për ne

Njihuni me filozofinë, qëllimet dhe rolin tonë në treg.

Karriera

Karriera

Bëhuni pjesë e ekipit tonë dhe arrini sukses në një mjedis krijues, inovativ, motivues.

Na kontaktoni

Na kontaktoni

Ekuipi ynë zgjidh të gjitha problemet tuaja.

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.