PickJobs

PJ Banner

author
E vetmja lidhje që ju nevojitet për t'u bërë punëdhënësi më i mirë dhe më i kërkuar është PickJobs.

Për tu dalluar në detin e reklamave të tjera në çdo kohë, poziciononi biznesin tuaj në vende të ndryshme gjithmonë e dukshme për punonjësit. Me të gjitha opsionet inovative, ne ofrojmë mundësinë e pozicionimit më të mirë kompanitë në platformë.

Prezantoni veten me mijëra punonjës të mundshëm nga 11 vende me reklamat PJ Banner. Me PJ Banner rrit numrin e shikimeve, klikimeve dhe hyrjeve në reklamat tuaja, numrin e vizitave në profilin dhe ndjekësit tuaj.Për të kursyer kohën tuaj dhe për të bërë një hap të madh në procesin e punësimit me të gjitha opsionet inovative,ne e krijuam këtë mundësi për ta bërë kompaninë tuaj të zërë të gjitha pozicionet më të mira në platformë të dukshme punonjesit.

Ju zgjidhni vetë pozicionet ku dëshironi të dalloheni me PJ Banner, dhe ne përmbushim çdo dëshirë. Bëhuni gjithmone të parët!

 

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.