PickJobs

Për ne

author
Njihuni me filozofinë, qëllimet dhe rolin tonë në treg.

PickJobs sh.p.k. është një kompani e themeluar në vitin 2019, e cila përmes një platforme inovative punësimi lidh punëdhënësit dhe të punësuarit në Republikën e Kroacisë por edhe në vendet si : Gjermani, Zvicër, Austri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Malin e Zi, Maqedoni Veriore, Ukrainë, Shqipëri dhe Kosovë.

Ne kemi qenë në treg që nga shtatori i vitit 2020 me qëllim avancimin dhe përmirësimin e procesit të punësimit. Duke punuar së bashku dhe faktorët kryesor unik siç janë lidhja globale dhe aplikacionet mobile, ne duam të japim një kontribut të vlefshëm si një mundësi për rritjen dhe zhvillimin e individit. Ne punojmë çdo ditë për të përmirësuar platformën dhe duke përcjellur tregun ne përpiqemi të maksimizojmë platformën me karakteristika të reja dhe përmbajtje të dobishme.

Ne i pranojmë ndryshimet dhe për këtë arsye fillojmë të ndryshojmë procesin e punësimit me shërbime inovative të ndryshme. Me kalimin e kohës, numri i përdoruesve privat dhe të biznesit do të rritet gjithnjë e më shumë dhe ne do t'ua rregullojmë ofertën klientëve tanë çdo ditë.

Nuk është rastësi që " 100% punë" është lajtmotivi i platformës sonë dhe vetë biznesit. "100% punë " është një përshkrim që do të përshkruante më së miri vizionin, filozofinë tonë dhe veten tonë. Ajo përshkruan se çfarë jemi, për çfarë përpiqemi dhe çfarë ofrojmë në treg.

Burimi i figurës: Freepik

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.