PickJobs

Marketingu

author
Nëse dëshironi të nënvizoni më tej imazhin e kompanisë suaj, të nënvizoni reklamën tuaj ose të forconi vetëdijen për markën tuaj, të përfitoni nga mundësitë shtesë përmes kanaleve tona të reklamimit dhe të na kontaktoni me besim të plotë në marketing@pick.jobs

Nëse dëshironi të nënvizoni më tej imazhin e kompanisë suaj, të nënvizoni reklamën tuaj ose të forconi vetëdijen për markën tuaj, të përfitoni nga mundësitë shtesë përmes kanaleve tona të reklamimit dhe të na kontaktoni me besim të plotë në marketing@pick.jobs

REKLAMA ONLINE

RRJETET SOCIALE - ne ofrojmë mundësinë e krijimit të zgjidhjeve kreative të brendshme në formate foto dhe video

(Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter, YouTube)

 

NJOFTIMET PR - promovoni kompaninë tuaj përmes blogjeve dhe lajmeve të PJ

 

BANNER PJ - uluni

 

PJ NEWSLETTER - regjistrohuni në Buletinin e PJ dhe merrni informacionet më të fundit në lidhje me tregun e punës

 

CO-BRANDING BULETINET - Mundësia e reklamimit përmes buletinit PJ, i cili dërgohet në një bazë prej më shumë se 15,000 kompanish në Kroaci me reklamën tuaj të spikatur ose artikullin e korporatës

 

MARRËDHËNIET ME PUBLIKUN

Të nderuar përfaqësues të mediave, për të gjitha pyetjet e shtypit, ju lutemi na kontaktoni në marketing@pick.jobs

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.