Fakte interesante

Një kameriere në SHBA mori një shpërblim prej 5000 dollarësh

author
Kamerierja ka përjetuar ditën më të mirë të karrierës së saj deri më tani falë sfidës në Facebook.

Miliarderi Ernie Boch Jr. nga Bostoni bëri një gjest të pazakontë dhe brohoriti Jennifer Navario, një kameriere në një restorant peshku në Seaglass, Salisbury, Massachusetts.

E gjitha filloi për shkak të një sfide në Facebook të nisur nga këngëtari dhe aktori Donnie Wahlberg, pasi ai la një shpërblim prej $ 2,020 për kamerieren Danielle Franzon në shumë prejr 23 dollarë. Sfida fton të ftuarit të jenë bujarë me këshillat e tyre në vitin 2020 dhe nëse është e mundur, të shpërblejnë kamerierët e tyre me 20,20 dollarë, 202,00 dollarë ose 2020,00 dollarë.

Megjithatë Ernie Boch vendosi të ngritet edhe më tej.
Jennifer Navario shkroi në profilin e saj në Facebook se bujaria e Boch e bëri atë "një punë tashmë të dashur shumë më mirë".
Navaria i tha CBS Boston se si ajo e njohu Boch dhe si ajo u gëzua të shërbente në tryezën e tij për katër persona. Ajo nuk e vërejti shpërblimin derisa grupi u largua nga restoranti.
"Shikova poshtë dhe mendova,"Oh 50 $, kjo është bukur, "" tha Navaria për WBZ-TV."Me 157 dollarë, është mirë. Në një farë mënyre hodha një vështrim më të mirë në llogarinë …Unë me të vërtetë duhej të hidhja një vështrim më të mirë në fund të llogarisë ..; Atëherë fillova të dridhem," tha ajo.

Shpresojmë që Ernie Boch të interesojë edhe të tjerët që janë të gatshëm ta pranojnë sfidën, sepse askush nuk do të refuzojë një këshillë të tillë, madje as në ëndrrat më të egra.

Burimi i figurës: Pexels

Ernie BochkamerieremajësfidërestorantFacebook

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.