Lajme për punëdhënësit

Reklamimi PJ

author
Me një mundësi unike për reklamimin me cilësinë më të lartë. Me reklamat Premium, bëni dallimin në rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram.

Ju keni mundësinë të provoni opsionin Reklamimi PJ kur blini një reklamë Premium dhe të shihni të gjitha përfitimet e postimit të së njëjtës reklamë në rrjetet më të njohura sociale.
Ky opsion lejon që një përqindje më e lartë e kandidatëve të mundshëm të shohin reklamën tuaj, duke siguruar që ju të plotësoni punën e kërkuar më shpejt.
Ne ndjekim trendet dhe ju lejojmë t'i provoni edhe ato ! Me PickJobs, qëndroni në azhurnim me opsionet e reja dhe inovative.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.