Lajme për punëdhënësit

PJ Select

author
PJ Select është një opsion i zhvilluar direkt për punëdhënësit për të lehtësuar zgjedhjen e kandidatëve të regjistruar.

Përgatitja është gjysma e punës dhe me opsionin PJ Select ne do t'ju ndihmojmë në lihdje me atë proces!

Duke kontrolluar profilin e kandidatit, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni kandidatët e mundshëm për punën që kërkoni dhe kështu të lehtësoni të gjithë procesin e punësimit, duke kursyer kohën tuaj të vlefshme. Në mënyrë që të jemi në gjendje të organizojmë dhe kryejmë të gjitha detyrat në mënyrë sa më produktive, ne vendosëm PJ Select si bazë për përgatitje para intervistës. Ky opsion është krijuar për vizibilitet shtesë të kandidatëve të regjistruar.
Ne duam të organizojmë sa më shumë që të jetë e mundur procesin e punësimit dhe ta përshtatim atë për ju dhe mundësitë tuaja.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.