Lajme për punëdhënësit

PJ QuickTest

author
Të lodhur nga intervistat e gjata për punë ? A po humbni shumë kohë duke biseduar me njerëz që nuk janë adekuat për punën që kërkoni ? Nuk jeni i sigurt se si të vlerësoni kandidatët e mundshëm ? Keni nevojë për ndihmë ?

Nëse nuk dini si të bëni një përzgjedhje të kandidatëve, ne kemi një zgjidhje!

PJ QuickTest është një mundësi inovative që ju lejon të krijoni pyetësorët tuaj me qëllim të zgjedhjes paraprake të kandidatëve. Përfitoni nga kuizi ynë kur postoni shpallje ose krijoni shpalljen tuaj, në mënyrë që të gjurmoni përqindjen "PJ Match" midis jush dhe kandidatit.
Në mënyrë që të racionalizoni kohën tuaj sa më thjeshtë dhe më efikase të jetë e mundur, ne ju ofrojmë mundësinë të vendosni quiz-in tonë në shpalljen tuaj ose vetë të krijoni atë dhe të kontrolloni njohuritë e kandidatit para intervistës për punë.

Ky opsion është ideal për çdo punëdhënës! Shfrytëzoni rastin dhe provoni PJ QuickTest.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.