Lajme për punëdhënësit

PJ Match

author
Duke plotësuar një profil biznesi ose privat, ju mund të gjeni kandidatin ideal për një punë ose një punë që keni ëndërruar, më shpejt, më saktë dhe me cilësi më të mirë.

Opsioni PJ Match mendon dhe rendit të gjitha të dhënat për ju! I përshtatur për të gjithë për ta bërë përdorimin sa më të lehtë të jetë e mundur si dhe rezultat sa më cilësor. Ky opsion ndihmon në gjetjen e kandidatëve të përshtatshëm ose punën që keni ëndërruar.
Ne i kushtonim vëmendje përshtypjes vizuale në mënyrë që të mund të shihni dhe gjurmoni gjithmonë përqindjen e ngjashmërive, d.m.th. ngjashmëritë midis nesh dhe punëdhënësit ose anasjelltas.
Plotësoni profilin tuaj plotësisht me informacione që do të paraqisnin më së miri veten ose kompaninë, sepse me këtë opsion ju mundësojmë të jeni gjithmonë 100% të informuar.
Tingëllon e çmendur? Dhe është! Opsioni PJ Match lidh ata që kërkohen! Shkurton kohën e kërkimit, e bën kërkimin më të saktë dhe më cilësorë.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.