Lajme për punëdhënësit

PJ Invite

author
Me opsionin tonë PJ Invite, bëhuni zgjedhës. Ky është një opsion me të cilin ju bëni një numër të pakufizuar aplikimesh dhe kështu siguroni gjetjen e një kandidati adekuat.

Mos harroni se si opsionet tona janë funksionale dhe inovative, dhe nga ana tjetër kurseni kohën tuaj në maksimum dhe bëni më të lehtë procesin e punësimit.
Ftesa për kontakte private për t'u regjistruar në reklamën tuaj mund të sjellë vetëm gjëra pozitive. Zgjidhni kandidatë cilësorë dhe të kualifikuar dhe ftojini ata të aplikojnë për reklamën tuaj. Jini të guximshëm dhe hidhni hapin e parë. Ne përpiqemi për më të mirën dhe për këtë arsye ne jemi të përqendruar në ju dhe dëshirat tuaja. Provoni opsionin to PJ Invite dhe zgjidhni kandidatin ideal për punën që po kërkoni.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.