Lajme për punëdhënësit

PJ Boost

author
Ne ju ofrojmë mundësinë për të dalë pertej mundesive tuaja. Me këtë opsion ju keni mundësinë të shkëlqeni në krye. PJ Boost është një tjetër mundësi inovative që gjithmonë ju ofron një shans për të qenë më të mirët.

Pozicionohuni në krye, në mënyrë që kandidatët të jenë gjithmonë në vendin e parë. Ju mund ta shihni vetë se sa e rëndësishme është kjo për të arritur rezultatet më të mira në reklamën tuaj. Zgjidhni që shpallja juaj të dallohet nga pjesa tjetër dhe provoni të gjitha përfitimet që sjell ky opsion.

Postoni me një klikim të vetëm në një det plot me shpallje tjera.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.