Lajme për punëdhënësit

PJ Bonus

author
Gjykoni të keni më shumë! Me çdo blerje mbi 2000 kredi PJ, ne ju ofrojmë edhe më shumë kredite.

Ne monitorojmë, mendojmë dhe kërkojmë një zgjidhje për secilën prej nevojave tuaja në dëshirën për të përmbushur secilën prej tyre. Në aplikacionin PickJobs, çdo blerje që bëni vlen më shumë.
Ne përpiqemi për më të mirën dhe e bëjmë jetën e përditshme më të lehtë, dhe në mënyrë që çdo dhuratë të jetë një sukses i plotë, ne jemi të përqendruar në dëshirat tuaja. Me opsionin PJ Bonus, ogjithmonë fitoni!

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.