Lajme për punëdhënësit

Merrni PJ Gift!

author
A ju pëlqen të dhuroni ? Ne kemi një surprizë të vërtetë për ju!

Së bashku me opsionet e tjera që shërbejnë për të lehtësuar detyrimet e përditshme, ky opsion ofron shumë më tepër! Edhe procesi i punësimit mund të jetë interesant.
Ne duam të tregojmë se sa kujdesemi për ju dhe kjo është arsyeja pse ne u përpoqëm në këtë opsion për ta bërë dhuratën tonë një goditje e vërtetë! Postoni në mënyrë aktive reklama, sepse çdo reklamë e 6-të është falas.

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.