Lajme për punëdhënësit

Kredi falas

author
Provoni opsione inovative dhe njihuni me një platformë që shtyn kufijtë në më shumë se 11 vende.

Përfitoni nga 3.500 PJ kreditë PJ që ju japim plotësisht falas për të postuar një ose më shumë reklama, PJ Boost ju lejon të jeni në vendin e parë në çdo kohë ose mundësi të tjera shtesë që do të shpejtojnë gjetjen tuaj të kandidatit ideal.
Kreditet që ju japim kur regjistroheni mbeten në profilin tuaj derisa t'i përdorni për të postuar reklama ose disa nga opsionet shtesë.

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.