Lajme për punëdhënësit

Chat

author
Në mënyrë që të bëni sa më të thjeshtë komunikimin midis përdoruesit dhe punëdhënësit, provoni opsionin Chat.

Për të lënë një përshtypje të mirë në fillim, ne ju ofrojmë gjithçka në një vend!
Merrni kontakt drejtperdrejt me kandidatët përmes aplikacionit dhe kurseni kohë. Nëse punësoheni, mos i lini asgjë rastësisë, por merrni gjërat në duart tuaja.
Ne kemi vendosur që t'ju përshtatim të gjitha opsionet në mënyrë që të shpejtoni procesin e punësimit dhe t'ju bëjmë më të kënaqur.
Gjithmonë qëndroni të lidhur me opsionin Chat!

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.