Lajme për punëdhënësit

Bëni jetën tuaj më të lehtë, përdorni dosjet!

author
A po kërkoni fuqi punëtore shtesë? A keni marrë shumë aplikacione për reklamën tuaj? Si të organizoheni më mirë? A mendoni se keni humbur diçka? PickJobs ka një zgjidhje për ju!

Dosja është një opsion që është zhvilluar posaçërisht për përdoruesit e biznesit me mundësinë e emërtimit të dosjeve, me qëllim të ndarjes më të lehtë dhe më të shpejtë të kandidatëve potencialë.
Ky opsion zvogëlon sasinë e dokumenteve, ndërsa ju bën më të lehtë për të gjetur dhe për të parë të gjitha të dhënat e ruajtura.
Ne ju ofrojmë mundësinë për ta bërë data bazën tuaj të dhënave sa më të qartë që të jetë e mundur duke përdorur dosjet dhe nën dosjet. Përdorimi i rëndomtë i Dosjeve do të kthejë dokumentet e zakonshme në një mënyrë interesante për të punuar çdo ditë!

PJ Banner

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.