Lajme për punë kërkuesit

Dërgoni punëdhënësin

Dërgoni punëdhënësin

Dëshironi që 100% të punoni? Gjetja e një pune të përsosur nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Plotësoni profilin tuaj!

Plotësoni profilin tuaj!

Keni nevojë për një punë urgjentisht ? A po kërkoni një fuqi punëtore adekuate ? Nuk keni kohë për të pritur ? Ne ofrojm...

Krijimi falas i një rezyme

Krijimi falas i një rezyme

Pëpilimi i një jetëshkrimi ësht punë hapi i parë drejt gjetjes së një pune. Rezymeja juaj duhet të jetë aq unike dhe or...

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.