Saldator paruke në një pozicion afatgjatë, nuk kërkohet njohuri e gjermanishtes

Numri i shpalljeve: 201467718
Me orar të plotë

Saldator paruke në një pozicion afatgjatë, nuk kërkohet njohuri e gjermanishtes

Hogo d.o.o.
Haag am Hausruck, Austri
Përshkrimi i punës

Për një prodhues global të pajisjeve dhe sistemeve për industri dhe tregti, HOGO kërkon 3 TIG WELDERS për një pozicion afatgjatë


Vendi i punës është Haag am Hausruck


KUSHTET:

Shtetësia e BE-së ose leja e punës për Austrinë

Trajnimi i përfunduar

Vetë për të shkuar nga akomodimi në punë


OFERTA:

Saldator paruke

Tarifa bruto për orë 16,65 € + tarifa neto ditore 26,40 € + akomodimi falas. Paga e përafërt neto është 2500€

Paga e 13-të dhe e 14-të (pushime dhe Krishtlindje)

Veshje dhe këpucë të organizuara mbrojtëse

Asistencë në kryerjen e të gjitha formaliteteve

Personi kontaktues dhe mbështetës në kroatisht


Dërgoni CV-në tuaj në gjermanisht, aplikoni dhe telefononi SOT!

g.franolic@hogo.cc

+385 99 712 7050

Karakteristikat e punës
  • Strehim
  • Fundjavat jo punuese
Patent shoferi B
Vendi i punës
Haag am Hausruck, Upper Austria, Austri
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.