Lista e Çmimeve

Një reklamë klasike
Duke filluar nga 69 Kreditë PJ
 • CV të pakufizuara
 • Statistikat e hollësishme
 • Dosjet
 • PJ Match
 • PJ Boost
 • Fotografi standarde
 • PJ Select
 • Fotografi Premium
 • Paraqitet në newsfeed
 • Theksoni në faqen kryesore
 • PJ QuickTest
 • Ndarja në rrjetet sociale
 • Hartimi i reklamave HTML
Posto një shpallje
Reklama e përparuar
Duke filluar nga 199 Kreditë PJ
 • CV të pakufizuara
 • Statistikat e hollësishme
 • Dosjet
 • PJ Match
 • PJ Boost
 • Fotografi standarde
 • PJ Select
 • Fotografi Premium
 • Paraqitet në newsfeed
 • Theksoni në faqen kryesore
 • PJ QuickTest
 • Ndarja në rrjetet sociale
 • Hartimi i reklamave HTML
Posto një shpallje
Reklama premium
Duke filluar nga 399 Kreditë PJ
 • CV të pakufizuara
 • Statistikat e hollësishme
 • Dosjet
 • PJ Match
 • PJ Boost
 • Fotografi standarde
 • PJ Select
 • Fotografi Premium
 • Paraqitet në newsfeed
 • Theksoni në faqen kryesore
 • PJ QuickTest
 • Ndarja në rrjetet sociale
 • Hartimi i reklamave HTML
Posto një shpallje

Ukoliko imate potrebe za većim brojem oglasa, ili Vas zanimaju paketi oglašavanja na PickJobs platformi, slobodno nas kontaktirajte na sales@pick.jobs ili putem kontakt obrasca.

Lista e çmimeve të publikimit të reklamave

Kohëzgjatja / Lloji i reklamës Një reklamë klasike Reklama e përparuar Reklama premium
15 ditë 69 Kreditë PJ 199 Kreditë PJ 399 Kreditë PJ
30 ditë 99 Kreditë PJ 299 Kreditë PJ 499 Kreditë PJ
60 ditë 159 Kreditë PJ 499 Kreditë PJ 799 Kreditë PJ

Shërbime shtesë

Lloji i shërbimit Cmimi
Dizajn HTML 79 PJ kredite
Faqja kryesore 39 PJ kredite

PJ Boost

Lloji i shërbimit Cmimi
Një reklamë klasike 1,00 Kreditë PJ
Reklama e përparuar 2,00 Kreditë PJ
Reklama premium 3,00 Kreditë PJ

* Të gjitha çmimet tregohen në kredite PJ. 1 PJ Kredit = 1 EUR

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.