Terapist i mirëqenies

Numri i shpalljeve: 296942473
Tjetër

Terapist i mirëqenies

Valamar Riviera d.d.
Krk, Kroacia
Përshkrimi i punës
Karakteristikat e punës
  • Orari fleksibël i punës
  • Celular
Arsimimi Shkollë e mesme
Vendi i punës
Krk, Zhupania bregdetaro-malore, Kroacia

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
PickJobs d.o.o. nije odgovoran za eventualnu netočnost podataka u oglasu.


Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.