Punëtor në përgatitje për prodhim (m / f)

Numri i shpalljeve: 368080878
Me orar të plotë

Punëtor në përgatitje për prodhim (m / f)

DEKRA d.o.o.
Ludbreg, Kroacia
Përshkrimi i punës
  • larja dhe dezinfektimi i rezervuarëve për përgatitjen e tretësirës së xhelatinës dhe pajisjeve shoqëruese
  • heqja, zbrazja, çmontimi, larja dhe rimontimi i vaskës në makinë
  • përgatitja e ricikluesit për tretje
  • bluarja dhe paketimi i kapsulave të mbetjeve
  • mbajtjen e dokumentacionit në përputhje me udhëzimet e punës dhe praktikën e mirë të dokumentacionit
Karakteristikat e punës
  • Arsimimi dhe zhvillimi
  • Tarifa e shpenzimeve të udhëtimit
  • Pagesa e ushqimit
Arsimimi Shkollë fillore, Shkollë e mesme
Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e një llogarie, shihni FAQ dhe ndjehuni të lirë të na kontaktoni me email në info@pick.jobs ose me telefon +385 (0)1 618 49 17

Aplikimi celular PickJobs

Shkarkoni aplikacionin falas të celularit PickJobs në pajisjen tuaj Android ose iOS, përmes Google Play Store ose App Store, dhe fitoni akses kudo, në çdo kohë.