Продавач (m / f)

Бр. на огласи: 998705667
Остатокот

Продавач (m / f)

Europa 92 d.o.o.
Загреб, Хрватска
Опис на работното место


Придобивки
  • Теретана и фитнес
  • Образование и развој
  • Бонуси
  • Попусти за вработените
  • Можност за напредување
Образование Средно образование
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.