Претставник за продажба на мало (m / f)

Бр. на огласи: 680962681
Остатокот

Претставник за продажба на мало (m / f)

Jamnica plus d.o.o.
Меткович, Хрватска
Опис на работното место


 • Посетете ги местата за испорака според дневниот, неделен или месечен план за турнеја
 • Навремено евидентирајте ја спроведената продажна активност преку оперативниот продажен систем
 • Грижете се за нарачаните количини на стоки и датумите на истекување и враќањето на стоката
 • Во согласност со Perfect Store и стандардите за изложба, извршете го извршувањето на продажното место, снимајте и контролирајте го застапеноста на асортиманот во продавницата
 • Контролирајте го присуството и изложеноста на промотивните артикли и договорените позиции во доделените малопродажни места
 • Активно следете ја работата на натпреварот и информирајте ги претпоставените за новостите од теренот
 • Создадете и негувајте добри деловни односи со одговорни луѓе во малопродажните места


Придобивки
 • Теретана и фитнес
 • Дополнително здравствено осигурување
 • Годишен систематски преглед
 • Образование и развој
 • Бонуси
Образование Средно образование, Универзитетска диплома, Магистер на струка
Возачка дозвола B
Јазик Англиски
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.