Возач - пријавavаш (м / ž)

Бр. на огласи: 579602350
Hа неодредено време

Возач - пријавavаш (м / ž)

MANPOWER d.o.o.
Загреб, Хрватска
Опис на работното место
  • Вчитување на нарачки во возило за испорака
  • Достава до домашните адреси на клиентите
  • Испорака и плаќање на стоки до интернет корисници според поставени стандарди
  • Одговорност за точноста на плаќањето
  • Грижете се за уредноста и чистотата на доделеното доставно возило
Придобивки
  • Надомест за патни трошоци
Образование Основно образование, Средно образование
Возачка дозвола B
Место на работа
Загреб, Хрватска
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.