Работни места на локацијата Истарска жупанија

AL PORTO d.o.o.
Угостителство
Pomoćni kuhar (m / ž)

Pomoćni kuhar (m / ž)

 • Vrsar, Хрватска
 • Отворено до 08.10.2022
LA ROSA VRSAR d.o.o.
Угостителство
Kuhar (m / ž)

Kuhar (m / ž)

 • Vrsar, Хрватска
 • Отворено до 08.10.2022
Jamnica plus d.o.o.
Складирање и логистика
Skladišni radnik (m / ž)

Skladišni radnik (m / ž)

 • Žminj, Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski anketar/ anketarka

 • Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski/a anketar/ka

 • Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski anketar/ anketarka

 • Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski/a anketar/ka

 • Pomer, Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski/a anketar/ka

 • Medulin, Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski anketar/ anketarka

 • Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski/a anketar/ka

 • Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski anketar/ anketarka

 • Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
IPSOS
Административни работи

Terenski anketar/ anketarka

 • Хрватска
 • Отворено до 31.08.2022
MY VISION d. o. o.
Монтажа и инсталации

Serviser/ka - monter/ka klima uređaja

 • Buzet, Хрватска
 • Отворено до 14.09.2022
Dječji vrtić PINGVIN
Образование и знаење

Odgojitelj/ica predškolske djece

 • Хрватска
 • Отворено до 25.08.2022

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.