.NET програмер (m / f)

Бр. на огласи: 347328433
Hа неодредено време

.NET програмер (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Загреб, Хрватска
Опис на работното место

 • Вие го развивате и презентирате техничкиот концепт со вашиот проектен тим на нашиот клиент
 • За ова го креирате концептот на технички детали за имплементација и релевантни модели за имплементација.
 • Вие дефинирате компоненти и парцијални решенија
 • Со сопственикот на производот и тимот на клиентите тесно соработувате на заостанати теми, критериуми за прифаќање и кориснички приказни
 • Развивате упатства за развој и стратегија за автоматизација на тестовите
 • Вие сте првиот контакт за развојниот тим за критични технички прашања и поддржувајте ги практично доколку е потребно
 • Овозможувате работилници за технички теми со вашиот проектен тим и/или тимот на клиентите
 • Набљудувате како можеме да ги подобриме нашите процеси на развој со користење на иновативни методи или нови технологии
 • За подготовка на понуди го поддржувате нашиот тим за нов бизнис во активностите за претпродажба

Придобивки
 • Образование и развој
 • Работа од дома
Образование Основно образование, Средно образование, Стурчен специјалист, Универзитетска диплома, Магистер на струка, Магистер на науки
Јазик Англиски, Германски
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.