Инженер за DevOps (m / f)

Бр. на огласи: 675468062
Полно работно време

Инженер за DevOps (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Осиек, Хрватска
Опис на работното место


  • Вие сте дел од меѓународниот тим DevOps кој работи на меѓународни проекти тесно соработувајќи со бизнисот, развојот и операциите.
  • Вие обезбедувате инсталација и администрација на системи за изградба и производство.
  • Планирате, креирате и оптимизирате цевководи CI / CD, како и консултирајте се со внатрешните страни и нашите клиенти за процесите на CI / CD.
  • Обезбедувате дизајн и развој на процеси за распоредување за Cloud (Azure, AWS), Управуван хостинг или други премисирани системи.
  • Ја поддржувате конфигурацијата и следењето на распоредените апликации.
  • Развивате код или скрипти за автоматизирање на процесите и обезбедувањето од VM до PaaS.


Придобивки
  • Образование и развој
  • Работа од дома
Јазик Англиски, Германски
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.