Cloud Engineer (Azure) (m / f)

Бр. на огласи: 531887001
Полно работно време

Cloud Engineer (Azure) (m / f)

ECX.IO CROATIA d.o.o.
Осиек, Хрватска
Опис на работното место


  • Со сопственикот на производот и тимот на клиентите тесно соработувате на заостанати теми, критериуми за прифаќање и кориснички приказни.
  • Развивате упатства за развој и стратегија за автоматизација на тестовите.
  • Вие сте првиот контакт за развојниот тим за критични технички прашања во врска со Cloud и поддржувајте ги практично доколку е потребно.
  • Олеснувате работилници за технички теми со вашиот проектен тим и/или со тимот на клиентите.
  • Ќе забележите како можеме да ги подобриме нашите процеси на развој со користење на иновативни методи или нови технологии.
  • Вие пишувате чист, оддржлив, тестиран и разбирлив код.


Придобивки
  • Образование и развој
  • Работа од дома
Јазик Англиски, Германски
Ако ви треба помош или имате прашања во врска со создавање на сметка, видете ги FAQ и слободно контактирајте не преку е-пошта на info@pick.jobs или по телефон +385 (0)1 618 49 17

Мобилна апликација PickJobs

Преземете ја бесплатната апликација за мобилни телефони PickJobs на вашиот Android или iOS уред, преку Google Play Store или App Store и добијте пристап до каде било, во кое било време.